Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ПП "Възраждане" представи листата си за общински съветници в Бургас /Снимки/

ПП "Възраждане" представи листата си за общински съветници в Бургас /Снимки/

"Явяваме се самостоятелно на тези избори, както за кмет, така и за общински съвет. Не участваме в каквито и да е коалиции, защото трябва да поемем отговорност и да реализираме политики на местно ниво. Всяка една коалиция би размила отговорностите, би размила и приоритетите", коментира Цончо Ганев.

"Възраждане" ще се яви самостоятелно на предстоящите избори и няма да участва в коалиции. Това стана ясно на нарочна пресконференция в Бургас, на която от партията представиха кандидатите си за местния вот във втори МИР. 


"Явяваме се самостоятелно на тези избори, както за кмет, така и за общински съвет. Не участваме в каквито и да е коалиции, защото трябва да поемем отговорност и да реализираме политики на местно ниво. Всяка една коалиция би размила отговорностите, би размила и приоритетите. Работим и ще работим по времето на кампанията да спечелим одобрението и подкрепата на избирателите в община Бургас. Влизането ни в ОбС с максимално голяма група, а ние ще работим за мнозинство в ОбС, не е самоцел. Ще работим за промяна на града, на общината, за да стане място, в което нашите деца, бъдещето на Бургас и на България да не изчезват. Фактите са, че като изключим Северозапада, Бургаски регион е един от най-бързо изчезващите и намаляващите. Статистиката на университетите е точно такава. Децата на Бургас отиват в Пловдив и в София, а от там голяма част от тях и в чужбина", коментира депутатът от "Възраждане" Цончо Ганев. 


По думите му нивото на заплащане в общината не е такова, каквото биха искали. "Това го казва официалната статистика. Екологията е на ниво "да живееш в Бургас е меко казано рисково". Туризмът се е превърнал в "алкохолен туризъм".  В национален мащаб се прави всичко възможно рафинерията да бъде ликвидирана, вече са предприети първите стъпки. Виждаме едно апатично бездействие от страна на ОбС и действащият кмет. Приоритетите ни са свързани и с инфраструктурата по кварталите, екологията, икономическото състояние, липсата на стратегически инвеститори, които да произвеждат нещо. С икономическите ни зони, не произвеждаме почти нищо, на повечето места просто препродаваме", коментира още Ганев. 


Той презентира и листата с кандидати за общински съветници от партията като "хора, които са специалисти в своята област, хора с професии, с образование... хора, които по никакъв начин не са били обвързани с каквито и да е схеми, кръгове от фирми и не са били част от статуквото". "Имаме пълна листа за предстоящите избори. Водач на листата ще е нашият кандидат за кмет Тодор Ангелов. Втори в листата е Александър Койчев - той е организационен секретар на "Възраждане" - Бургас, икономист по образование. Трети е Виктория Върбанова, зам.-председател на "Възраждане" - Бургас. Четвърти е Мариян Иванов, завършил журналистика. Пети е Виолета Диянова, бакалавър икономист. Шести е Мария Вълкова, завършила в Бургас висшето си образование, със собствен бизнес. Седми е Драгомир Дончев, магистър по маркетинг и мениджмънт със собствен бизнес. Осми е Атанас Аврамов с висше техническо образование и висше военно образование. Девети е архитект Ирина Попкармезова. Десети  е Димитър Златев, възпитаник на СУ "Св. Климент Охридски и така до 51.", посочи още Ганев. 


Приоритетите си пред медиите представи и едно от знаковите лица на бургаската журналистика Мариян Иванов, който е 4-ти в листата на "Възраждане". "Нещата, върху които ще работим, е да създадем възможност за облекчаване на по-големи инвеститори, защото към момента основната икономика в общината се структурира от микро и малки предприятия. И това не са мои думи, а са официални данни на Община Бургас. Лично аз ще се боря за един по-зелен и по-чист Бургас, тъй като и това лято видяхме какво е положението със сметопочистването и сметоизвозването. За един по-безопасен Бургас и по-удобен, както и за равномерно развитие на кварталите", каза Иванов.    

На въпрос какво му липсва на Бургас след 16 години управление на ГЕРБ, Иванов беше категоричен, че на Бургас му липсва „Възраждане“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Благо
    29 окт 2023 08:35

    ОБЯВЕТЕ,НОМЕР,НА,ЛИСТАТА42ЛИ,Е43,ЛИ,Е

    1 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега