Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Възраждане"- Бургас представи листата си за парламентарния вот през юни

"Възраждане"- Бургас представи листата си за парламентарния вот през юни

Приоритетите им са здравеопазване, образование, демография и икономика.

Целта на "Възраждане" винаги е била да спечели максимално високо доверие на своите избиратели, което от своя страна да ни донесе по-висок резултат. Листата на партията в Бургас за предстоящите парламентарни избори ще бъде представена от членове на 10 от 11-те общини в областта, в които "Възраждане" има структури. Това обяви на нарочна пресконференция в морския град народният представител Борис Аладжов.

DSCF4346-Large

Зам.-председателят Цончо Ганев ще е водач на листата във 2-ри МИР. На второ място е Борис Аладжов, следват Звезделина Каравелова, Александър Койчев, Димитър Петков, Снежана Йорданова и Виктория Върбанова. Листата е с общо 17 кандидати. 

Приоритетите им са здравеопазване, образование, демография и икономика. "Изключително важно е привличането на чуждестранни инвестиции, което трябва да става в синхрон между местната и центалната власт. По последни данни от ИПИ Бургас е на 34-то място по средна работна заплата, което е доста зле", коментира Александър Койчев. 

DSCF4358-Large

Подредбата на листата за евроизборите също е готова. На първо място е Станислав Стоянов, след него Петър Волгин, Рада Лайкова, Димо Димчев, Георги Джендов, Веселин Киров, Александър Алексиев, Калин Калинов, Мариян Иванов и т.н.

От "Възраждане" коментираха, че ще водят положителна кампания и се надяват на по-висока избирателна активност. "Това, че изборите ще са 2 в 1 се надяваме да изиграят положителна роля за по-висока избирателна активност. Хората трябва да разберат, че освен за бъдещето на България, ще правим избори и за бъдещето на ЕС. Разчитаме избирателите да подходят активно, защото високата избирателна активност ограничава вредните елементи на изборите, сред които са купеният вот, корпоративният вот, изборните манипулации", заяви от своя страна Мариян Иванов. 

DSCF4341-Large

От партията заявиха, че ще водят много активна информационна кампания за евровота, а причината е, че голяма част от избирателите не са запознати с него. "Оказва се, че много хора въобще не знаят, че в България са се провеждали евроизбори. Хората не гласуват, защото не са знаели за провеждането им. Тези избори остават някак си скрити", коментира Зведелина Каравелова и допълни, че е срамно за една държава, част от ЕС, каквато е България, активността на такива избори да е изключително ниска. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега