Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бойко Борисов: Това в Русия е гражданска война и метеж

Бойко Борисов: Това в Русия е гражданска война и метеж

Той посочи, че от първия ден на войната България изнася огромно количество оръжия за Украйна, а посредниците са станали много богати

Докато нямаше война, ние сме водили най-балансираната политика. В момента, в който Руската федерация се превърна в Путинов режим, ние имаме само едно място и то е на страната на евроатлантическата общност. Външният министър, министърът на отбраната, службите трябва да следят процесите в момента в Русия и в Украйна, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БНТ.

"Във всички случаи това е гражданска война, във всички случаи, това е метеж, във всички случаи това е изключително опасно. Тези само на 400-500 километра от нас въоражени, професионалисти, убийци, дори след свършването на войната, те няма да се върнат и да станат доктори, учители, те ще изпълняват поръчки. И затова нашето МВР, нашите служби трябва да бъдат изключително професионални", каза Бойко Борисов.

Той посочи, че от първия ден на войната България изнася огромно количество оръжия за Украйна, а посредниците са станали много богати. Като допълни, че това са га правили и редовното и служебните правителства:"Защото цената, уважаеми медии, от завода до Украйна е на 100 % завишена. Най-ниската е 20% комисионна, 40 е средната и е до 100 %. А ние предложихме директно да се дава от завода на Украйна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега