Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Дея Спорт"победи ЦСКА в драматичен мач и завърза полуфиналната серия

"Дея Спорт"победи ЦСКА в драматичен мач и завърза полуфиналната серия

В изключително оспорван мач №3, "Дея Спорт" успя да обърне ЦСКА от 1:2 до 3:2 гейма пред около 700 ентусиазирани фенове в зала "Младост" и да завърже серията, в която се играе до 3 победи от 5 мача.

Все по-драматично се развиват мачовете от полуфиналните плейофи в Супер Волей при мъжете с участието на двата бургаски отбора - "Дея Спорт" и "Нефтохимик". И двата ни тима имат шанса да се класират на финал, който ще определи новия шампион на България.

В изключително оспорван мач №3, "Дея Спорт" успя да обърне ЦСКА от 1:2 до 3:2 гейма пред около 700 ентусиазирани фенове в зала "Младост" и да завърже серията, в която се играе до 3 победи от 5 мача. 

Най-резултатни за победителите с по 19 точки бяха Валентин Братоев и Лукас Мадалоз. Николай Учиков добави 14 точки, Милослав Димов завърши с 9 точки, а Теодор Тодоров с 8. Отново извън игра беше Ники Николов, който не е възстановен от контузия.

Четвъртата среща между двата отбора е в петък в столичната зала "Христо Ботев", от 19:00 часа. Ще можем да я проследим пряко в ефира на Макс Спорт 2.

"Бихме с инат и характер, а не толкова с волейболни качества. Очаквам още по-тежък мач в София, защото на ЦСКА едва ли им се иска отново да идват в Бургас. Ние пък се целим точно в това и знам, че момчетата ще направят всичко възможно да зарадваме привържениците на спорта от града и региона, подкрепящи отбора", заяви собственикът и президент на "Дея Спорт" д-р Александър Маджуров. 

"Нефтохимик" пък гостува днес на "Левски" в другия полуфинал. Двубоят е в едноименната зала в София и ще започне в 19:00 часа. Също е в програмата на Макс Спорт 2 за директно излъчване.

Двата отбора стартират от равни позиции, след като имат по една разменена победа. Независимо от резултата в днешната среща, зала "Младост" ще бъде домакин на мач №4 между двата тима в събота, също от 19:00 часа.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега