Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Институциите в Царево се обединяват в борбата срещу престъпността и войната по пътищата

Институциите в Царево се обединяват в борбата срещу престъпността и войната по пътищата

Киров сподели, че община Царево ще подкрепя МВР като поема разходите за командировани служители на министерството през летния сезон, които помагат за поддържане на реда в общината.

Съвместна среща се проведе днес в Царево по повод на превенцията, противодействието на престъпността, пътната безопасност и сигурността. Това съобщиха от пресцентъра на морската община. 

В нея участие взеха комисар Генчо Атанасов зам.-директор на ОД МВР - БУРГАС, главен инспектор Владимир Колев - ВПД Началник РУ-Царево и кмета на община Царево Марин Киров, както и кметове и кметски наместници на общината, административният секретар и председателят на ОБС - Царево, директорите на СУ “Н.Й.Вапцаров” - Царево и ДГ “Ален мак”. Обсъдена беше средата за сигурност и начините за подобряването ѝ.

IMG-20240424-100039

Комисар Атанасов даде заявка, че ще бъдат засилени проверките за алкохол, наркотици и шумни превозни средства. Той апелира да се търси връзка с полицейските служители за всяка ситуация, която би нарушила спокойствието и реда на гражданите.

Кметът на община Царево сподели, че по-добрият диалог между всички институции допринася за по-добри общи усилия за справяне с противообществените прояви. Киров сподели, че община Царево ще подкрепя МВР като поема разходите за командировани служители на министерството през летния сезон,  които помагат за поддържане на реда в общината.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега