Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Оспорвана битка очаква претендентите за приза „Сезонен ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Оспорвана битка очаква претендентите за приза „Сезонен ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS

Участниците са изискани, луксозни заведения с уникална и разнородна кухня, предлагащи запомнящи се преживявания и незабравими емоции на своите клиенти.

Една от най-оспорваните битки за отличието на BURGAS BUSINESS AWARDS 2024 безспорно ще е в категория „Сезонен ресторант“. И трите претендента за отличието са топ брандове, със своя концепция, визия и стил в приготвянето на качествена и вкусна храна. Участниците са изискани, луксозни заведения с уникална и разнородна кухня, предлагащи запомнящи се преживявания незабравими емоции на своите клиенти. Номинирани са:

Ресторанти "Левант" са сред най-предпочитаните ресторанти с фенове от цяла България и чужбина. Предлагат прясно уловена риба, уникални морски специалитети от хрониките на старите рибари, до традиционните рецепти, през най-вкусното меню от Черно и Средиземно море.Освен филетата от попчета, майсторски приготвения октопод и всички сезонни рибни вкусотии в менюто влиза и богат асортимент от домашно приготвени, с много любов, полезни храни в съчетание с най-добрите напитки. Ресторанти „Левант“ Равда и Елените - призвание на потомствени рибари и опитни ресторантьори, които знаят как да уловят вятъра. Твърдение, доказано с най-високи оценки от хиляди очаровани клиенти. 

Ресторант Azahar Sozopol, Yacht MarinaПредисторията на ресторанта "Azahar" е запълнена със сърце и страст към кулинарното изкуство и красотата на Средиземноморието. Името "Azahar" е вдъхновено от ароматните цветове на портокала, който е символ на щастието и изобилието в южните региони на Испания.

Създаден от екип от страстни гурмани, "Azahar" е резултат от много години опит и изследвания в областта на изкушаващата морска и испанска кухня, и изисканите вина. Ресторантът е създаден с мисията да предложи на своите гости неповторимо изживяване на вкусовете и ароматите на Средиземноморието и по-конкретно Испания, докато се наслаждават на спокойствието и красотата на морската гледка.Всяко ястие в менюто на "Azahar" е резултат от грижливо подбрани съставки и внимателно избрани рецепти, които отразяват автентичния вкус и насладата на испанската кухня.Ресторантът, разположен на пристанището в Созопол, е не просто място за хранене, а истинско преживяване за сетивата. С модерния си дизайн и привлекателната гледка към морето, той изпълва с удоволствие и вълнение всеки посетител.

Гръцки ресторант АЕРАКИ – Малко морско бижу, което се намира на пясъка на нов плаж Марина Диневи в Свети Влас. Създаден с много любов и отдаденост през 2014, той се налага и доказва като един от най- търсените и любим ресторант на Южното Черноморие. Гръцката кухня е любима на много българи и чужденци и тя се пренася изцяло в България. Като собственичката на ресторанта не прави компромис с избора и качеството на продукти, а зарежда изцяло с гръцки стоки и свежи риби, доставени директно от рибната борса в Солун и Кавала. Българските производители на зеленчуци и плодове, които специално отглеждат всичко необходимо от ресторанта, не остават пренебрегнати. Мястото е прекрасно както за безгрижен, слънчев с морски бриз обяд така и за романтична вечеря на брега на морето.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега