Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Не се разбраха за председател на РИК в Бургас, ЦИК ще го определи

Не се разбраха за председател на РИК в Бургас, ЦИК ще го определи

До това се стигна, след като на днешните консултации в Областната администрация представителите на политическите сили не се разбраха за председател на комисията.

Централната избирателна комисия ще назначи служебно председател на РИК в Бургас за предстоящия вот на 9 юни. Той е извънреден за избор на Народно събрание и редовен за Европейски парламент. До това се стигна, след като на днешните консултации в Областната администрация представителите на политическите сили не се разбраха за председател на комисията.

ГЕРБ предложиха Фани Семерджиева, която беше начело на РИК на предишните избори, а от "Възраждане" - Виолета Диянова. ПП- ДБ и ДПС поискаха да имат секретар, но и за този пост не се стигна да разбирателство. Христина Хаджиатанасова от ПП-ДБ номинира за секретар адвокат Георги Михов, а от ДПС номинираха Емине Иляз. Тодор Байчев от БСП номинира за зам.-председател на РИК Любима Бургазлиева. Номинацията на Тодор Иванов от ИТН бе за д-р Маргарита Събева.

От ГЕРБ излязоха с предложение на този вот изборните книжа да се броят в зала "Арена Бургас". Причина за това са предстоящите ремонти на зала "Бойчо Брънзов" и зала "Младост". 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега