Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Зарица Динкова: Очакваме добър туристически сезон

Зарица Динкова: Очакваме добър туристически сезон

Драстично поскъпване на почивките през зимния сезон няма да има

Очакваме добър туристически сезон. Драстично поскъпване на почивките през зимния сезон няма да има. Всеки може да намери услуга според целите и възможностите си. Това каза в ефира на БТВ министърът на туризма Зарица Динкова.

По думите и Министерството на туризма прилага навременни мерки да се минимизира негативният ефект от военните действия в Близкия изток. „Рекламата за туристическите продукти в България е насочена към Великобритания, Ирландия, скандинавските и съседните страни. Чрез дигитализация промотираме Дестинация България на четири сезона.“, каза министър Динкова.

Относно бюджета тя коментира, че се получават 2 млн лева повече сравнение с миналата година, като това означава изпълнението на целенасочени планове. „С постоянни разговори с Министерството на финансите успяхме да запазим ставката от 9% за ресторантьорите до края на годината и за туроператорите до юни.“, уточни Зарица Динкова.“Работим много добре с представителите на зимните курорти. Планираме интересни инициативи преди Световните ски и сноуборд събития и показваме , че туризмът е все по-конкурентоспособен, налагат се инвестиции в иновации и нови технологии за привличане на повече туристи.”, посочи министър Динкова.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега